Jack Russel verzekeren

Jack Russel verzekeren?
Het is heel verstandig om bij de aanschaf van een pup direct een verzekering voor af te sluiten. Wij hebben voor u verschillende Jack Russel verzekeringen vergeleken.

  • Prijs (p/m)* vanaf
  • Max. verzekerd jaarbedrag
  • Eigen risico
  • Eigen bijbetaling
  • Operatie heupen/ellebogen
  • Fysiotherapie
Getoonde premies zijn inclusief assurantiebelasting (21%) en exclusief eenmalige poliskosten.
Peildatum voor premieberekening is 8 maart 2021. De leeftijd van de hand is 6 maanden.  Klik op ‘ bereken premie’ voor de exacte premie voor uw situatie.
Bij opmerkingen over de website gebruik s.v.p. het contactformulier

Jack Russel aanschaffen?
De Jack Russel is een klein grappig en dapper hondje die vele mensenharten weet te veroveren.
Maar al is de Jack Russel klein, een schoothondje is het niet! Ja, hij wil best wel even op schoot knuffelen, maar dan is het weer tijd voor actie! Het liefst zijn Jackies die hele dag buiten in touw.
Voordat u de aanschaf van een Jack Russel terriër pup overweegt, is het heel belangrijk om een aantal zaken goed te overwegen.

Jack Russel en opvoeding
De opvoeding van een Jack Russel vraagt veel geduld. Jack Russels bruisen van de energie en willen vaak graag de baas spelen over zowel mensen en honden, jong oud, groot, klein, het maakt ze niet uit. Als eigenaar moet je stevig in de schoenen staan. Duidelijke grenzen stellen vanaf pup of aan.
Laat de hond van pup af aan wennen aan zaken als tandjes en oortjes bekijken en nageltjes knippen. Anders is de kans groot dat als dit op latere leeftijd moet gebeuren de Jack Russel duidelijk (vaak bijtend) te kennen geeft dat hij daar niet van gediend is.
De Jack Russel is echt een hond voor de actieve eigenaar die graag buiten is. De Jack Russel zal altijd vol enthousiasme klaarstaan om mee te gaan op avontuur.
Jack Russels zijn ook heel geschikte hondjes om hondensporten mee te beoefen zoals behendigheid of flyball.

Jack Russel en gezondheid
Jack Russel zijn overwegende gezonde honden. Knieproblemen zijn we helaas regelmatig bij de Jack Russel.