Kattenverzekering vergelijken

Om de keuze van een kattenverzekering voor u eenvoudig te houden hebben wij alvast de verschillende aanbieders van kattenverzekeringen per pakket naast elkaar gezet. Om de beste vergelijking te maken heeft onderstaand de keuze uit: kitten, volwassen kat, of oudere kat. Vervolgens kiest u welke dekking u wenst voor uw kat. Zo kunt u beter appels met appels vergelijken, en de verzekeraar kiezen die het best bij u en uw huisdier past! Een kattenverzekering vergelijken was nog nooit zo simpel.

Ik heb een kitten

Het eerste levensjaar is de tijd van kinderziekten en reguliere consulten bij de dierenarts. Je kitten is in deze levensfase zeer ondernemend. Ongelukjes met dierenartsbezoek komen regelmatig voor Specifiek voor kittens zijn 3 pakketten vergeleken.

Vergelijk basis pakketten Vergelijk PLUS pakketten Vergelijk TOP pakketten

Ik heb een volwassen kat

Ook volwassen katten hebben nu en dan zorg van een dierenarts nodig. Veel problemen ontwikkelen zich pas tijdens volwassenheid. De kosten voor medische ingrepen zijn vaak hoger. De pakketten zijn specifiek aangepast voor volwassen katten.

Vergelijk basis pakketten Vergelijk PLUS pakketten Vergelijk TOP pakketten

Ik heb een oudere kat

Kosten voor diergeneeskundige zorg zijn in deze fase het hoogst. De dekking die mogelijk is hangt van de leeftijd van de kat en sommige verzekaars hanteren een leeftijdgrens. De mogelijk pakketten voor de oudere kat zijn door ons vergeleken.

Vergelijk basis pakketten Vergelijk PLUS pakketten Vergelijk TOP pakketten